top of page

Grupo Misitio

Público·68 miembros

[[watch live>]!!] Live: Ajax VS Feyenoord stream 24 September 2023


AFC Ajax vs Feyenoord live score (and video online live stream) starts on 2023/03/19 at 06:30:00 UTC time in Netherlands Eredivisie. Here on AFC Ajax vs ...


Bovendien behaalden ze afgelopen dinsdag een indrukwekkende 2-0 overwinning op Celtic in de Champions League. Deze klassieker belooft een spannende strijd te worden tussen twee rivaliserende teams. De recente prestaties suggereren dat Feyenoord in een betere vorm verkeert dan Ajax, maar in klassiekers is alles mogelijk. Voetbalfans in Nederland en Europa zullen reikhalzend uitkijken naar dit duel, waar geschiedenis, passie en rivaliteit samenkomen. Argentina: 11:30 AM Australia: 1:30 AM March 20 Belgium: 3:30 PM Brazil: 11:30 AM Canada: 9:30 AM Croatia: 3:30 PM Denmark: 3:30 PM Egypt: 4:30 PM France: 3:30 PM Germany: 3:30 PM Ghana: 2:30 PM India: 8:30 PM Indonesia: 10:30 AM Iran: 6:30 PM Ireland: 2:30 PM Israel: 4:30 PM Italy: 3:30 PM Jamaica: 9:30 PM Kenya: 5:30 PM Malaysia: 10:30 PM Mexico: 8:30 PM Morocco: 3:30 PM Netherlands: 3:30 PM New Zealand: 3:30 AM March 20 Norway: 3:30 PM Poland: 3:30 PM Portugal: 2:30 PM Saudi Arabia: 5:30 PM Serbia: 3:30 PM South Africa: 4:30 PM Spain: 3:30 PM Sweden: 3:30 PM Switzerland: 3:30 PM UAE: 6:30 PM UK: 2:30 PM United States: 9:30 AM Ajax vs Feyenoord: TV Channel and Live Streaming Argentina: ESPN3 Argentina, Star+ Belgium: Play Sports 2, Play Sports Brazil: Star+ Canada: OneSoccer, FuboTV Canada. The home team knows that this game is perfect to steal the first spot. Here is all the detailed information about this Eredivisie game including how to watch it on TV or Live Stream in your country. Ajax are fighting Feyenoord for the first spot in the standings, so far Ajax have 55 points and a record of 16-7-2 overall with five recent wins. Feyenoord are in the first spot of the 2022-2023 Eredivisie standings with 58 points, they won a recent game against Volendam 2-1 at home. Ajax vs Feyenoord: Kick-Off Time Ajax and Feyenoord play for the 2022-2023 Eredivisie today, March 19 at Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Het belooft een enerverende middag te worden voor zowel Ajax– als Feyenoord-supporters. Dit zijn de laatste 5 gespeelde duels tussen Ajax en Feyenoord: Netherlands Cup 05/04/23 Feyenoord 1 Ajax 2 Netherlands Eredivisie 19/03/23 Ajax 2 Feyenoord 3 Netherlands Eredivisie 22/01/23 Feyenoord 1 Ajax 1 Netherlands Eredivisie 20/03/22 Ajax 3 Feyenoord 2 Netherlands Eredivisie 19/12/21 Feyenoord 0 Ajax 2 Waar Ajax vs Feyenoord Live te Bekijken en Hoe te StreamenVoor degenen die niets willen missen van het langverwachte duel tussen Ajax en Feyenoord, zijn er verschillende opties beschikbaar om de actie live te volgen. Ajax Amsterdam vs Feyenoord Rotterdam Live Streams & Football fans can watch the game between Ajax Amsterdam and Feyenoord Rotterdam live at (12:30) on SPORTDIGITAL FUSSBALL HD or online on the Internet. A free ... Ajax vs Feyenoord: TV Channel, how and where to watch or live stream online free 2022-2023 Eredivisie in your country todayEredivisieAjax take on Feyenoord today at Johan Cruijff Arena in Amsterdam for the 2022-2023 Eredivisie. Read here to check how to watch this game on TV or live stream in your location. How to watch Austin vs LA Galaxy for FREE in the US: TV Channel and Live StreamingHow to watch Toluca vs Club America for FREE in the US: TV Channel and Live StreamingUpdated on March 19, 2023 12:00PM EDT© David Ramos/Getty ImagesManager Heitinga of AjaxAjax and Feyenoord meet in the 2022-2023 Eredivisie. This game will take place at Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Foto door Icon sportAjax verkeert momenteel in een moeilijke fase, waarin ze slechts één van hun laatste vier Eredivisie-wedstrijden hebben gewonnen. Ze hebben twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Daarnaast speelde Ajax afgelopen donderdag gelijk met Olympique Marseille in de Europa League, met een score van 3-3. Feyenoord daarentegen heeft het beter gedaan in de competitie, met twee gelijke spelen en drie overwinningen in hun laatste vijf Eredivisie-wedstrijden. Ajax - Feyenoord op TV en Live Streams: waar kan ik het kijken? (24/09/2023)Op zondag 24 september 2023 staat de langverwachte klassieker tussen Ajax en Feyenoord op het programma. Deze prestigieuze wedstrijd begint om 14:30 uur en zal plaatsvinden in de Eredivisie. De recente vorm van beide teams werpt een interessant licht op deze ontmoeting. In Nederland zijn de exclusieve uitzendrechten voor Eredivisiewedstrijden in handen van ESPN, en dit geldt ook voor het opwindende treffen tussen Ajax en Feyenoord. ESPN biedt uitgebreide dekking van de wedstrijd, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen met diepgaande analyses van voetbalexperts. Het is de ultieme bestemming om het duel te volgen en dieper inzicht te krijgen in de tactieken en strategieën van beide teams. Ajax vs Feyenoord live score, H2H and lineups Ajax Feyenoord live score (and video online live stream) starts on 24 Sept 2023 at 12:30 UTC time at Johan Cruijff ArenA stadium, Amsterdam city, ...


Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page