top of page

Grupo Misitio

Público·110 miembros

(telewizja na żywo**) Wisła Płock GKS Tychy transmisja na żywo online 24 września 2023

2 dni temu — Przez 6 lat kurczowo trzymali się Ekstraklasy. Po fantastycznym początku ubiegłego sezonu nikt nie spodziewał się, że jego koniec dla ...

Kurs na wygraną Wisła Płock u bukmachera LV BET wynosi 1. 91. Wisła Płock - GKS Tychy kursy bukmacherskieWisła Płock - GKS Tychy statystyki i ciekawostkiBez zdobyczy bramkowej - ile w 2 meczachW 2 spośród ostatnich 5 spotkań, zespół GKS Tychy nie strzelił gola. Średnia zdobytych goli w ostatnich 10 meczachW ostatnich 10 meczach drużyna GKS Tychy zdobywała średnio 1. 4 gola na mecz. Średnia liczba goli w meczach z u udziałem danej drużynyW ostatnich 10 spotkaniach, w których występował zespół GKS Tychy padały średnio 2. 2 gola na mecz. Wisła Płock - GKS Tychy typy, kursy, zakłady | 24-09-2023Wisła Płock - GKS Tychy typy bukmacherskieTyp: Poniżej 3. 5 goliKurs: 1. 40 (LVBET)W ostatnich pięciu spotkaniach z udziałem drużyny Wisła Płock padały średnio 2. 8 gola, a w meczach zespołu GKS Tychy 1. 6 bramki. Kurs na zakład "Poniżej 3. 5 gola" w nadchodzącym spotkaniu oferowany przez bukmachera LV BET wynosi 1. 40. Typ: Zwycięstwo Wisła PłockKurs: 1. 91 (LVBET)W ostatnich pięciu spotkaniach drużyna Wisła Płock wygrała 3 razy. Średnia straconych goli w ostatnich 10 meczachW ostatnich 10 spotkaniach zespół GKS Tychy tracił średnio 0. 8 gola na mecz. Seria bez porażki u siebieZespół Wisła Płock nie przegrał w żadnym z ostatnich 3 spotkań na własnym boisku. Średnia straconych goli w ostatnich 10 meczach u siebieW ostatnich 10 spotkaniach na własnym stadionie zespół Wisła Płock tracił średnio 1. Średnia liczba bramek w meczach z udziałem drużyny GKS TychyW ostatnich 5 meczach z udziałem zespołu GKS Tychy padał średnio 1. 6 gola. Wisła Płock - GKS Tychy na żywo - Piłka nożna Miejscem spotkania, które zapowiada się bardzo emocjonująco, będzie Płock. Spotkanie rozgrywane jest w ramach rozgrywek: I liga, Piłka nożna. Transmisja w TV ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
bottom of page